| TERIMAKASIH KAWAN²|

Wednesday, September 29, 2010

tentang SAYA !

Hello again reader's ! (:

tentang SAYA ! 

 Cam tak best jea header tu kan ?
ingore bout that..hari nie saya nak "berSTORY-MORY"
pasal budak tak hampir cukup umur nie larh..
da hampir dua bulan saya b'blogging tapi masih 
belum introduce myself kan ?
( bajet ko LISA SURIHANI lak mimie !  =.=" )

Okay..
 Perkenalkan saya yang kadang-kadang 
tak tetap pendirian ini..haha ! ;O
Biodata Diriku , Mimie (:

Nama : Ros Amira Bte. Berhannudin
Nama panggilan : Mimie 

D.O.B : 18 of august 1991 ( 10.32pm )
* sumber surat beranak ! ;O

No mykad : 910818-14-****

Tempat Lahir : Hosp. Besar Kuala Lumpur 
* konpius sampai ari nie besar kea bersalin ? =.="

Nama ayah : Berhannudin B. Hj Mad Jali
 Nama ibu : Hasnah Bte. Sabri
* Abah and Mak t'sayang !

Bil. adik-beradik : 7 orang ( 2 lelaki n 5 perempuan )
ramai kan??
fyi , saya anak bongsu..sebab 2 gedik manje sikit ! HAHA ! :'P

Senarai nama adik-beradik saya.. 

Zul Kifli [E-JoY] 
Ros Nani
Ros Linda
Ros Azzura
Roshezrina
Zul Fikri [Boboy]
Ros Amira
Boy start with " Zul " and girl start with " Ros " 
Cool kan ? (:

Nampak dalam [ ] tue tak?
itu adalah nama gelaran abang-abang saya..
lari betul dari nama asal kan?
kakak-kakak saya normal cam owg laen lah panggil shortform
nama yg belakang..tapi saya jea laen cket..
mira tapi since kecik family n sume kwn-kwn panggil mimie..
cute name huh?HAHA ! * perasan !

I Love My Nickname (:
actually , saya nak upload pic dowg sume tapi ade yg tak complete plak..
nanti larh saya perkenalan dowang 1 by 1 eyh?
sebab now tinggal saya , kakak no.5 n abang no.6 jea yg stay kat
uma mak & abah yg laen da moved out with partner's dowg.. :(
t law kak iena n abg boboy saya plak kawen lagi lah 
sepi rumah nie..tinggalkan saya jadi anak tunggal mak n abah..huhu..
mesti bosan kan?? =.="

Okay..let's continue !
Currently stay dekat rumah saya di
Kg Paya Jaras Dalam , Sg Buloh , Selangor , Malaysia  
hey , rumah saya pown ade name jgk taw !
nama rumah saya  RoseVilla
(^,^)")
haha..sebab ape ia dinamakan sebegitu 4 sure kowg da tao kan?
so , tak yah la saya gtao lagy..hee..




i'm already taken by my lovely boyfriend <3

Zul-Azman Bin Dzulkifly..
* nama dea mmg dalam mykad ade dash kat tgh..pelik kan? ;O

btw , beza umur kami xjaoh pown..setahun jea..
saya 19 mean dea 20 larh dis year ( ;
we have been together 2 years 2 months n 3 weeks ..
i do love him with fully my heart ! SUMPAH ! 

Saya telah ketandusan idea lah ! benci !
okay larh..
terima kasih kerana sudi baca entri ini (:
p/s : saya tengah merajuk ngan boyfriend saya 
:'(
( bila dea nak pujuk saya nie ? ? ? )











No comments: