| TERIMAKASIH KAWAN²|

Tuesday, September 28, 2010

KESABARAN TAHAP MAKSIMA !

Hello reader's ! (:
sehad takk ? saya kurang sehad larh hari nie..
kena ujan tadi sampai pening-pening coz lambat mandi.. ):

Hari nie 5 jam saya dok m'hadap lappy 
past jea saya mandi kerbau tadi..
b'bekalkan broadband yg sebulan tak bayar nie saya
m'hilangkan pening sambil m'download video.. 
hee..bole kea cam2 ?
tapi seriously b'hasil kaedah yg saya guna nie.. 
kowg kalo nak try-try larh..insyaallah penyakit-penyakit gedik itu akan hilang..
sekarang saya rasa much better.. 
alhamdulillah (:

nasihat berguna : kalau nak penyakit cepat sembuh , jangan layan penyakit tuh..
kalau tak nnty dea m'gedik macam FASHA SANDHA..ini adalah FAKTA ! ;O

Okay..
counting with me , 
1 . . 2 . . and 3 . .
yarh ! finally saya b'jaya download video nie..
( sambil meloncat atas katel :P )
bole larh saya tgk hari-hari sampai muntah..HAHA ! :D



artist : apit
song title : Dilamun Rindu 

thanks Mr YouTube 4 this video ! (:

Percaya atau tidak ?
2 jam tunggu video nie 100% download..
lame giler kan ? amacam , penyabar kan SAYA ? haha :D
btw , lagu ini saya tujukan khas buat sape-sape yg
putus cinta..bia korang nanges dgr lagu nie..HAHA ! ;O
fyi , lagu-lagu apit nie sume best taw ! seriously..saya tak tipu anda..
tolonglah pecaye..ngee..
Hurm , ada kwn saya kat facebook ckp apit nie orang singapore..
maybe larh kowt..intelligent ouh apit n the group nieh..
pandai wat lyric , maen guitar n 4 sure suare si apit nie...
alahaiiii...meluluhkan hati seorang wanita betul larh ! 



mood : Tetibe ingat someone di masa lalu ! HAHA .
ape citer laa dea sekarang.. 
( tanda soal banyak-banyak )



Actually , saya ada download lagi 1 video apit ft appy..
takku sangka takku duga..lagu 2 pown damn best!
nak letak kat sini ke taknak erk ?
cam sarat sgt lak nnty..next post larh upload
dalam blog nie.. (:

Waktu sekarang 
dua belas empat puluh tujuh pagi
masa untuk tidur ! 
okeyh..



Big thank's kerana sudi m'baca entri ini (:

No comments: