| TERIMAKASIH KAWAN²|

Friday, October 29, 2010

INI KISAH S.E.R.A.M !

 picture from Mr Google !

Kisah b'mula ketika saya , man and kak ina pegi ke sebuah pusat beli-belah di bandar ..
Disebabkan parking full hari 2 kami m'ambil keputusan untuk park kereta b'hampiran 1 jejantas .. then , kami pown b'jalan kaki menuju mall t'sebut ..

Jam menunjukkan pukul 6.30pm ..

Apabila tiba di mall t'sebut kami terus b'jalan ke hulu ke hilir tanpa arah tuju ..
mean memang taknak beli pape .. saje jln2 ..

B'legar2 sampai tak sedar mall 2 da nak tutup ! kami pown b'gegas kepintu utama .. malang sekali pintu gerbang da tutup .. kelihatan beberapa orang senasib kami .. majoriti pekerja mall 2 jgk .. kami pown ikut dorang sebab taktau jalan kua .. mood : cuak !

Tak lama lepas 2 .. kelihatan beberapa orang pengawal keselamatan sedang b'kawal .. 
pekerja2 tadi dah hilang entah kemana .. maybe da balik naek van pekerja .. tinggal kami b'3 and sepasang couple b'jalan kat jejantas 2 .. nak g kat kereta masing2 ..
mase jln kat guard 2 dorang ade ckp hati2 .. bahaya jln kat jejantas 2 malam2 .. kami pown senyum jea :)

Baru suku jalan kat jejantas 2 tiba2 t'dgr suare baby nanges .. yg menyeramkan baby 2 menuju kami ! dea terbang ! kami berlari sepantas kilat .. Ya Allah .. kenapa dgn baby 2 ? persoalan yg belum t'ungkai .. dea ikut kami sampai kereta .. sumpah saya takut sgt2 !

Tak lama kemudian hp saya b'bunyi ..

" b , watpe ? "

saya diam..

" b tido eh ? "

" errr , papa b mimpi .. b mimpi hantu ! b takot ! "

" 2 laa .. tido maghrib2 agi sape suroh ? dah2 g mandi .."

" hurm , yeala :( "

Ya Allah mimpi rupanya ! 2 lah tidur maghrib2 sape suruh ! memang lah mimpi bukan2 ..
saya melangkah masuk bilik air terus mandi .. segarkan badan .. 

p/s : korang jangan tidur maghrib2 ! tak elok .. 
errr , saya still takot nie .. tp da oke dr tadi ..
:(
Sorie yea kalo wat korang jadi seram jugak bace entry nie ..

3 comments:

Liquid said...

hee incek liquid kalo tdo magrib2 pon slalu mimpi pelik2 heh. mane x gile... haha

PinQib said...

sy suker tido time magrib time dapat Abc JER

amiEra rosE's said...

liquid : 2 la kan ? tak mo tido maghrib lagi pasnie ! huhu .

pinqib : time ABC la bahaya tido maghrib2 syg .