| TERIMAKASIH KAWAN²|

Thursday, October 21, 2010

KENAPA TIPU SAYA ? ?

 Salam lebaran reader's !

Saya t'lepas panggilan semalam dari someone
yang da lame m'hilang .. Abg jamal ..
nama manje dea abg amai ..

* pok amai² belalang kupu² ,
tepuk adik pandai kakak upah susu * c(:

balek² keje semalam kakak saya cakap
abg amai ade call dea jugak .. ajak join g kursus ..
3 days and  2 nights kat Genting Highland ..
banyak outdoor activities yg saya sgt suke !
and the best part is everything F.O.C .. hihi .. ^^,

Sambil b'kata² dlm hati
" eyh , baru beberapa hari lepas entry aku pasal Genting ,
macam tak caye nak g betul² jumaat sampai ahad nie .. Hihi ;O "
excited kan saya ? ha .. memang pown !
dari form 2 saya da start m'activekan diri dlm
Rakan Muda , Belia 4b n macam² lah ..
sijil khursus itu ini da berpuluh da tapi keje goverment tak dapat gak ..
ape cite ? huhu .. takde rezeki lagi kowt ..

pffttt .. tragedi b'ulang lagi !
tadi saya call back abg amai tanye pasal kursus nie ..
Guess what ? yahh .. saya dapat info yg salah
from my sista .. Lembah Genting okay ..
bukan Genting Highland ! adoii .. sys aku nieh ..
nak jea aku korek tinge dea pakai kapal korek .. ggrrr ~
tapi tak boleh nak mara dea lah hari nie ..
sebab hari nie Birthday dea ..
saya tak wish lagi .. Haha .. adik jenis ape laa kan ?
ingat jap g la beli pape tok dea ..

Cakap pasal birthday dea ..
tao tak status dea tadi ? SUMPAH tak bole bla sys saya tuh ..
dea tulis ..



Haa .. nampak kan ? klu tak nmpk click kat image ..
sweet 17 katenye .. agak² la .. adikmu nie pown da 19 ..
tak kan kakak 17 plak .. adoii .. 
anyway , nak wish kat sini dulu laa .. walaupun dea
ckop jarang bukak blog saya nie .. ^^,

Happy Birthday My Lovely Sister !
Roshezrina Bt Berhannudin
sweet 25th .. Hihi ! * alamak , t'kantoi sudah ! c(:

semoga kamu dirahmati yg maha esa ..
and cepat² kawen .. xyah gedik² nak tunggu adikmu ini 
kawen dulu .. alamat umo anda da 40 lah baru kawen nanti .. hihi ;P

okay lah , saya nak kua beli adiah nie ..
stop kat sini dulu .. b4 tu nak cakap saya totally 
tak jadi g kursus 2 .. malas lah tido lam hutan ..
banyak nyamok ! haha .. bajet anak dato' lak kan ?
lalalalala ~

thanks 4 reading this entry ! :)

No comments: