| TERIMAKASIH KAWAN²|

Wednesday, October 13, 2010

NAK TENGOK MUKA BUDAK BAJET COMEL TAK ?








Done with picture ! :)

ahaa..amacam COMEL kan dea b'rambut gulung2 macam
spring kereta Myvi tuh ?
;O
btw , picture2 diatas dah nak 2 minggu t'simpan lam
laptop saya..bukan xnak update lam blog..
tapi kann...
jeng , jeng , jeng ...

Ada Sebab Kenapa Saya Tak Upload Dlm nie !!

Nak tao kea ?
kalau nak tau cepat angkat tangan kanan anda n cakap ayat nie
" saya b'janji takkan gelakkan penulis belog ini "
okeyh , nak xnak koang da janji kan..
so , law kowg gelak gak korang dose ! hihi :P

" Tak semua yg kita idamkan jadi kenyataan "


Disebabkan t'over excited hari tu maka t'cipta lah
1 cerita dongeng yg haih..xtao nak cakap ape..
lawak ade , saket ati ade , n macam2 lah..
tgk gamba2 diatas macam comel jea kan saya curl rambot ?
( da koang xnak puji so saya puji la diri sendiri..lalalala )

haih , panjang lak mukadimah hari nie..hihi..
oke2..nak cerita betul-betul nie..
hari kejadian slps pulang dari melaksanakan hutang piutang
kerja di pejabat yg xberapa nak pejabat tu , saya b'gegas ke saloon
kak eja..nak curly my hair sbb nak g kenduri kak sedare kat
tg malim..

Nak dijadikan cerita..
rambot yg korg tgk kat atas 2 just 4 "photoshoot" oke !
past abesh snap , snap saya terus basoh balek rambot yg keras cam dawai
sbb kena spray gun pengeras rambut tu..
nak tgk ape jadi kat rambut 2 ? meyh sini tengok kat bawah nie ..


JANGAN GELAK ! tadi da janji xnak gelak kan ? !
fyi , bf saya org pertama datang umah nak tgk n comment..
" depan da oke , belakang xoke laa b"
haha..2 la yg dicomment oleh owner this below picture..


*tgk muka dea bagi comment..da cam adlin aman ramli dah kan?
huhu..papa jangan mara..hihi.. ;'P

hurm , ya ..inilah yg t'jadi..cam rambut orang gila kurang siuman
kat welfare da saya tgk ! gggrrr !
m'bazir duet rm15 tau x ?
SUMPAH xnak g curl kat saloon akak 2 agi..
dea xreti wat lahh..t'lebih sgt dea spray rambut saya plus
dea byk customer an time 2 so buat rambot
owang cincai jea..haih..

p/s : laen kali jgn excited sangat ! tgk ape jadi . HAHA !

okeyh , cukup da m'bebel..terima kasih sudi baca post kali ini.. :)

papa , get well soon sayang..iloveyou ! 

No comments: