| TERIMAKASIH KAWAN²|

Sunday, October 31, 2010

OMG ! KAWAN SEKOLAH SAYA DA KAWEN .

Happy weekend reader's ! :)

My weekend was awesome ! hihi .. walaupun cuti saya
bangun awal tau pagi tadi .. semalam lagi da plan 
nak bangun awal sebab nak kemas rumah .. rajin kan saya ? c(:
weekend jea pown jadi rajin .. hari-hari biasa saya sangat malas  !
even nak kemas katel sendiri .. hahah .. 
( dalam hati : hey ! asal jujur sangat nie ? tak malu kea ! =_=" )


Selepas bekerjasama hampir 3 jam 30 minit dengan 
kak yana  rumahku totally " clean and clear " (':
actually semangat sangat semua nie sebab
nak pegi kenduri kawen .. kalo tak memang sampai
pukul 2 belum siap kemas agy .. hihi ..
yes ! ex-schoolmate saya kawen hari nie ..
31 october 2010 ..
fieqa aziz .. OMG jugaklah masa first2 dapat wedding card dea ..
eyh silap saya tak dapat pown wedding card 2 .. dea invite through fb jea .. c(:




pape pown thanks yea fieka coz invite (:


awal gila dea kawen kan ?
inilah dinamakan jodoh di tangan tuhan .. huhu ..
saya bila lagi ? haha .. tengok kawan sekolah dah kawen 
ttber rasa cam nak kawen muda2 plak .. heheh .. gatai sungguh !
c(:


Btw , tadi sempat la snap 2-3 keping pict ..
ramai sangat peminat si pikachu nie tadi .. jadi ini jela yg berjaya
di tangkap m'gunakan camera DSLR handphone bf saya nie ..
ngee ;O




duduk sama rendah , b'diri sama tinggi (:
cute gila mempelai nie .. 




 tema : silver ;)
* sorry pict nie goyang cket .. saya kena langgar
ngan makcik mane tah mase snap pict nie tadi .. =_="



Fieka and Linda (my bff) ^^,

Pict saya takde sebab saya jadi seorang yg sgt pemalu .. 
padahal takde orang nak tolong tangkapkan .. heheh ..
okay lah .. saya nak cuci muka , gosok gigi sume then
nak kua tido ! saya tak dibenarkan tido lambat lagi oleh
my mom mata .. nanti dea jadi panda hari2 (0_0)
hihi .. c(:

Again ..
" Selamat Pengantin Baru "
Afikah Aziz and suami tercinta <3
semoga berkekalan hingga ke nafas yang terakhir ..
tunggu undangan dari aku lagi 4 tahun .. hikhik c(:

Thanks 4 reading this entry ! 


3 comments:

SweetSyaza said...

lambat sangat tuh lagi 4taonn

Liquid said...

kwn incek liquid pon kawin sabtu aritu, incek liquid bile lagi..?? uhuhuhu

amiEra rosE's said...

syaza : lambat kea ? kalo tak lambat umo bape ? hihi c(:

liquid : incek liquid da ade calon blom ? kalo dah cpt2 la kawen . jgn lupe jmpt cik mimy . ngee ;O