| TERIMAKASIH KAWAN²|

Friday, October 08, 2010

RAMBUT PUTIH !

Lima hari dah tak click " create post "
huhu..apa da jadi dgn ini belog ?
wahh..follower i da meningkat cket lah..
haha..keco gler an? ;O
owg laen da beribu follower xd keco pown..hohow !
btw,thanks ea all's yg sudi m'hiasi ruangan follower saya..
kowg xbace every single post saya pown saya da ckop teruja 
sebab korang sudi follow..kihkih.. 

fyi , saya da follow sume follower saya.. :)



gambar sekadar hiasan 
(dalam hati : saje nak tunjuk rambut b'gulung² nie kat korang..comel kan? ^,~" )
Hmph , back to main story..
ɥıʇnd ʇnqɯɐɹ
tao tak helaian2 rambut nie akan
muncul apabila seseorang manusia meningkat umur @ tua !
ouh my gosh ! kenapa cepat sgt kau nak muncul hah
rambut putih ?!!

ada hamba Allah nie cakap rambut putih nie muncul sebab
saya selalu cabut uban mak saya..
kalo urut mak saya yg selalu masuk angin tu pown
same..angin akan curang kat owg ke-3..mean orang yg mengurut 2 lahh..
saya siap wat kajian taw pasal benda tuh..
memang 100% betul ouhh ;0
 tapi buat baik dgn ibubapa dapat pahala kowt !
caner tuuu ? jawablaa sendiri..huhu..

kpd ibundaku : makkk..mimy xnak cabot uban mak lagi..please..
tgk dea da suka kat mimy plak nie =.="
swoh mimy wat benda laen ea..taw mak taw ! :P


Okaylah , penat lahh taip sambil cakap sowang²
winx..winx..
tadaaaaaaaaaa...

p/s : next post saya cite pasal rambut b'gulung² spt gambar
diatas yea..
i will right back..stay tuned ! :)

" ɐnɯǝS ɐpu∀ ƃuɐʎɐS ɐʎɐS "
hihi :)


to my papa , puppy , daddy , pendek and what eva lah saya pnh panggil awak..
H[a]PPY a[N]nive[r]sarrY awakk !
we have been together for 2 years and 3 months da kan??
i'm fallin in love with you again n again sayang..never stop !





No comments: