| TERIMAKASIH KAWAN²|

Friday, November 12, 2010

DAH 3 HARI DALAM WAD

Salam reader's ^_^

gambar lama .. saje upload :')
 
Alhamdulillah hari nie tahap kesihatan saya
semakin m'baik .. doktor pown da benarkan saya pulang
batok jea yang tak elok lagi nie sebab saya
adalah manusia yg penakot dengan ubat batok !
yarh , saya bangga menyatakan itu .. ngee ^^,

Memandangkan kedudukan blog saya nie
berada ditingkat 18 kondominium putera height
maka t'amatlah mudah b'habuk , b'debu , b'bau suma kalo
tak dikemas kini wlupn sehari .. maaf Encik Blog ^_^
2-3 hari nie takde idea nak
update blog sebab saket malas .. 

Surfing internet
macam da boring sangat sekarang nie ..
taktao lah saya yg tak reti manfaatkan benda² nie agaknya ..
huhu .. hurm , ade jugak t'lintas kat highway fikiran nie
nak wat part time data entry tapi tak jumpa²
lubang kerja'y .. korang ade lubang tak ?
meyh laa kongsi rezeki sikit dgn saya ( kening² ) wee c(:

Bercerita pasal tittle tu
hari nie da masuk 3 hari saya bos saya masuk
wad .. haha ( gelak jahat ) .. wat suspen jea kan ?
ya .. memang hari selasa lepas saya demam teruk 
sampai tak boleh bangun tapi tup tup masuk office
next day lepas 2 bos saya plak yang tak datang sampai hari nie =_="

Dia ( Mr Paul Occtopus Ng ) dah disahkan
mghidap demam denggi .. maybe around a week dea kena
tahan dalam wad .. sebab dulu mak saya pown pnh kena tahan
kat wad sbb dengue .. even kita dah oke doct still
takbagi balik sbb nak wat rwtn susulan katanya .. huhu ..

p/s : get well soon yea Ah Pok !
i susah tau u takde .. i da la tak ngam ngan Mr Yap tuh .. 
nyebelen amat deh .. ggrr~!

Fyi .. Mr Yap is my bigboss ! ihatehim 4ever & ever after ! HAHA ..
Mr Paul plak my secondary boss cum factory supervisor 
dgn dea saya rapat sebab zodiac ktorg same kowt 
Leo ( Singa ) aauuummm .. eyh , 2 harimau lah ^_^"

Errr .. enough said ..
jam dinding saya yg comel 2 da menunjukkan tepat
pukul 6.41pm .. saya dah miss 11minit cinta kirana dah nie ..
last word as before ..

.
.
.
.

Thank's
for
reading
this
entry
!

^_^

8 comments:

EYA NADIA said...

semoga cepat sembuh

aMieraroSe'$ said...

thanks eya nadia :)

aQbukanPuteriKepadaRaja said...

jaga keciatannnnnnnnnnnnnnnnn.......

(^^)

Cikin said...

ek eleh buda kecik ni .
takda istilah terpaksa dlm kamus hati aku ini .
heh . siyes doe .
aku bg kat kau (:

Liquid said...

get well soon ea. jangan malas makan ubat..!!

aMieraroSe'$ said...

pu3 : thanks darling. insyaallah lepas nie sembuh. mimy da makan ubat dah :)

cikin : hee , thanks syg. t ak create entry special psl award 2 ^_^

liquid : tak malas dah. thanks yea (^^,)

aMieraroSe'$ said...
This comment has been removed by the author.
PinQib said...

sedap x makann dalam wad? heheh../