| TERIMAKASIH KAWAN²|

Friday, November 05, 2010

☻ HAPPY DEEPAVALI ☻

Selamat Sejahtera :)

Bagi laluan saya nak berucap niee .. hee ..

Pertama-tama saya nak wish
( ayat habis baku jea :P )

" Happy Deepavali ^^, "

to those yang celebrate hari nie ..
actually saya tak tahu pown Deepavali nie
perayaan ape .. yang tau orang india jea yg celebrate ..
kalau tak silap yang dorang wat perarakan
 g Batu Caves tu pastu ade cucuk sane cucuk sini kat badan 2 kan ?
betul tak ? errrgghh .. ngeri jea kalo tengok .. 
agama ape erk 2 ? saya tak tao lah .. =_="
bukan taknak amek tao tau !
saya takot kalo amek tau sgt nnty t'pesong ! hahah .. * alasan ! c(:

Saya keja even hari nie public holiday .. :(
huh ! sakit hati tgk kakak ku dirumah m'buta pagi tadi
and saya plak kecoh² bgn nak pegi keja ..
mane bole dibiarkan begitu saja .. ape lagi misi jahat
dilaksanakan ! bia dea tak boleh tido lena .. HAHA ..
saya buka tingkap then on radio kuat² ..
saya happy nie misi itu berjaya !
hihi .. kejam kan ? c(:

p/s : Sis , i'm sorry yea memekak pagi² tadi !
 ( dalam hati : padan muka ! hohow ! ;O )

Fyi , saya di office pada waktu dan ketika
ini .. tak saba nak tunggu jam 2 b'putar ke angka 5pm ..
seriously keja hari nie cam g CC jea rase ..
dari pagi  sampai sekarang on9 ..
banyak gilaa blog² b'tuah comel & encem saya terjah hari nie .. ^^,
seronok jugak blogwalking nie .. lalalala ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ 

Huish , nak selitkan
jugak pasal nie .. hurm , boyfriend saya start keja
hari nie .. keja ape saya pown tak paham sgt .. ngee :p
chop ! jangan engat dea jadi penganggur t'hormat plak
b4 nie .. cam saya penah cakap dea keja ngan ayah dea ..
belajar selok belok business .. business kecik jea :)

so ,hari nie dea di upgrade kan sikit laa kira'y ..
siap g potong rambut sume bagai semalam ..
tah² jadi salesman bf ku tuh .. hehe c(:
tak kesah laa awak asalkan halal and cukup untuk
kita hidup in future .. heheh :')

Okeyh , sampai sini
dulu .. saya nak sambung "belogwalking"
balek nie .. nak follow saya ?
jom .. jom .. ! :D

 iloveyou PAPA !

3 comments:

mekdonel said...

The real true great blog;

www.fdausamad.blogspot.com

baca few entries..mesti jadi ketagih!

i'm not kidding...

Liquid said...

happy diwali too...

eh.. x sambut ea... hehehe

amiEra rosE's said...

mekdonel : okey dear :)

liquid : hehe , nak sambot pown tak salah kan ? ngee ;O