| TERIMAKASIH KAWAN²|

Friday, November 26, 2010

MERAH , darah , MARAH (!)

Salam jumaat semua :')

How's ur life today ? hope everything 
gonna be okie dokie lah yea ^_^

Hari nie kan saya transform jadi
seorang askar wataniah yang sangat bengis
tahu !! semua berpunca dari seorang lelaki
cina b'usia lingkungan 35++ ..
lebih dikenali dengan panggilan "sakai" or "gemuk"
oleh pekerja2 beliau .. hahah ..

SUMPAH gua pown tak caye 
gua leh lawan si gemuk tadi babe ;O
nak marah gua kan ? amek kau kena balek !
hebad kan ? haha *gelak bangga (!)
actually, tak sengaja "ter" lawan tadi .. sebab utama
bendera merah tengah naik nie .. memang cepat jea hot temper ..
macam gurl laen jugak kan ? so takde lah pelik , amazing , wow sangat ..
tapi yg takleh nak terima sekarang dea tu asal tiap tiap hari 
datang bulan bintang keh ? malas pkir .. 
kalau saya kena benti pown redha jeala .. huh ! * mengeluh pendek =.=" 


Okeh .. enough menambah dosa
pasal dea .. perasaan b'kecamuk lah sekarang ..
macam nak marah semua orang yg ada
kat sekeliling jea -.-"
kejap kejap plak touching gila babeng .. padehal dgr lagu
Bila Cinta OST Lagenda Budak Setan 2 jea pown .. hihi ..
hormon tak stabil betul lah ! buat kamu please okay
jangan wat saya mara , terasa hati or whatever lah
yg leyh buat saya jadi transformer lagi .. cukuplah
sorang kat atas tu =.=



tengok awan tu cute kan ? -.-
actually hujan kat lua 2 sebab tu ada awan ngan
titisan air b'warna warni dalam blog nie ..
jangan saya plak hujan jap g dah lah ;O
simptom2 da menjelma sikit sikit dah nie ..
taksuka ! taksuka ! -.-"

I had to go .. bau sup daging korban
plak dari dapur 2 .. dah la hujan nie 
memang t'baik lah dapat makan sup .. hihi ..

Moshi moshi .. Tata !

5 comments:

Luffy said...

sedap sup daging...bak r cni cket..^^

giler mantap lawan tauke..haha

teddyuna said...

wa.. sbr eah.. bos kamu eah?

teddyuna said...

wa.. sbr eah.. bos kamu eah?

Amanina Sofea احمدل said...

hye..
brani jgak ye awk nie..
ape pun sbar k.. :P

aMieraroSe'$ said...

luffy : nak kea ? datang umah :D
hurm , TER lawan lah c(:

yuna : ha'ah . yup , saya dah cool dah ^_^

nina : berani berani takut 2 dear . hee :)