| TERIMAKASIH KAWAN²|

Tuesday, November 16, 2010

PUKUL 5PM DAH MALAM O_O

Hello people's :')

Tao tak 1 kejadian aneh telah terjadi hari nie ?
ya .. saya tak tipu anda semua .. ini benar benar kejadian 
luar biasa .. t'jadi depan mata kepala saya sendiri ..
jarang2 sekali dapat lihat fenomena 
mcm nie ..  sayang sekali saya tak sempat merakam fenomena 
ganjil ini b'laku kerana sedang menunggang motosikal ..
* fokus ! takot xcdent .. hee ..

5 petang 
waktu malaysia dah malam gelap gelita !
sebab utama didapati HUJAN turun dgn lebat'y di sesetengah
kawasan di Sg Buloh .. bhahaha .. ( gelak jahat )
korang kena game ! padan muka .. week c(:

Actually saje tambah dosa ngan korang
* ape pelik la kan ? =_=" .. chop ! jgn pelik dulu ..
kan esok da raya so jap agi kita b'maaf2an yea :')

okay .. nak cakap saya dah
totally sehad walafiat ! yay me ! happy gila ..
sebab raya t takde kena tinggal bila family ku beraya ..
hihihi ^_^

macam2 planning sibling saya da wat 2 .. 
ouh , tak saba oke nak tunggu esok ! malam raya ..
kami korban ayam jea c(: wat ayam percik ..
sape2 nak jemput datang uma yea :)

errr .. idea telah t'henti disini ..
card reader hilang dah dah seminggu .. ggrrr !~ 
takleh nak upload pict2 t'baru .. yes .. 2 adalah
salah satu sebab nape kat previous post takde gamba baru ..
tak addicted langsong nak bace kan takde pict ? huhuh =_="

Happy Eid Al-Adha to all muslim around a world :)
Maaf yea kalo ade salah & silap 
sepanjang saya b'blogging nieh ^_^



Pict takde kena mengena langsong =.="
kan da cakap tadi card reader missing in action ..
last word b4 sign out ..

Thank's 4 reading entry saya ini ^_^

3 comments:

teddyuna said...

sengal jerp kamu ni.. btw leyh x ajar cmne nk wat titel sidebar cntik macam kamu?

i am S!L4H.. said...

hahaha gempak la cite die....

selamat hari raye aidiladha jgk...
mf jgk klo ade slh silap...~

aMieraroSe'$ said...

yuna : hihi. saje gurau gurau :) hurm, sume 2 mimy blaja dr tutorial blogspot dear. mimy pown tak expert lah edit blog nie. t mimy bg link yea. mimy sent kat yuna :)

" Happy Eid Dul-Adha " ^_^

silah : haha :D btw, salam aidil adha again. mintak maaf hujung rmbut smpi hujung kaki yea :)