| TERIMAKASIH KAWAN²|

Thursday, November 04, 2010

SAYA NAK PHONE BARU JUGAKK :(

Salam reader's :')

Are you still alive ? eh .. sorie² ..
salah question .. nak tanya korang sehad takk ? ^^,
saya alhamdulillah .. b'tambah gemok sehad ..
tapi no worries coz saya on diet sekarang ..
selepas bukak kunci kira² guna jari tadi and rase cam nak cakap ayat nie
oooo .. ooooooo .. "O" what ?

OH MY GOSH ! ( oh my god versi indonesia )

da 7 orang tegur saya da b'tambah sehad .. asal
tak cakap b'tambah gemuk jea terus ?
takut aku sentap eh ? huhu .. bagos² .. memang menyentap
pown kalo korang cakap camtu .. thanks memahami ! ;)
walaupun BMi saya still di tahap normal
tapi kemungkinan besar ia akan berubah ke tahap obest !
saya takkan biakan percaya itu t'jadi ! tidak akan ! * emo lebih plak ! c(:

Okay , enough pasal berat ..
malam nanti nak pegi timbang .. kalo perlu
nak minum jusmate 5 sekali .. heheh ..
hopefully misi ini berjaya .. aminn ~

p/s : psstt .. tadi lunch makan maggi jea .. sekarang perot da b'keroncong ..
camne nie ? any suggestion bagi dea tak b'bunyi tak ?
kea saya kena makan ubat tahan lapa nie ? huhu ..
(0.0) mata doraemon ;p

 # Huh , amek kauu ! panjang gilaa
plak pendahuluan hari nie .. kikikki .. #

Semalam kan ..
sis saya dapat hadiah .. hp nokia x5 kaler pink !
boyfriend dia bagi .. 4 sure dea happy gila .. saya yg tak
dapat nie pown happy .. haha .. tumpang sekaki ..
ouh , sangat jealous tau .. sumpah cute gila fon x5 tuh ..
kalau korang tak penah tengok amek nie ..


amacam ? cute kan ?
mesti korang pown nak beli jugak lepas nie kan ?
tapi .. whatever lah .. saya tetap nak yang nie ..



Nokia C6 ! ;')

yess ! selepas m'google tadi ..
saya addicted dengan henpon nie lah !
tapi tak sure lagi akan beli hp nie coz tak tau 
market price dea sekarang .. 
nanti kalo da ada dalam genggaman hp 2 sure
gembar-gemburkan dlm my web diaries nie .. hikhik c(:
 
Okay , enough said ! 

bubye ! ^^,

mekaseh yaa sudi main disini .. hihi ..
* pengaruh cinta kirana .. peace !

2 comments:

teddyuna said...

wA chumil gile phone tu..

amiEra rosE's said...

cumill kan ? una pown nak beli jugak kan ? hehe c(: