| TERIMAKASIH KAWAN²|

Monday, November 08, 2010

SEMAKIN HARI KAN . . . .

Good evening everyone ! :')

Saya baru lepas bagi pekerja sign salary voucher nie ..
kaya kejap tadi dapat pegang cash RM 10,692.05 .. hihi ..
kalau semua 2 duet saya kan best ! tentu² di dalam kotak pemikiran
nak dapatkan nokia c6 and sume yang ade kat wish list 2
except dream car saya tuh .. huhu .. 

Errghhh .. udah2 tu berangan cik mimy oiii ..
bulan nie nak beli c6 pown maybe tak dapat coz 
bajet lari ke langit and saya tak mampu nak kejar dia ..
laju betul bajet tu lari macam roket nak ke angkasa lepas ..
=_=" ups .. daya imaginasi da ke bulan plak .. ngeh2 :p

Hurm . . 


Sekarang musim demam kan ? +..+"
 
Tadi kat tempat keje 2 orang MC sebab demam ..
saya on9 facebook pown tadi adik angkat yang dikasihi 
Nazurah Ayob demam jugak :(
dan sekarang tengoklah wabak da menular ..
 SAYA MANGSA SETERUSNYA !
=_=" saya da sesema + batok = mata pown da b'air sebab
gadoh ngan pakwe suhu badan semakin meningkat .. 


Yang paling menyeksakan saya 
dijangkiti wabak selsema kucing asek tersedu sedu nie ..
saya pown pelik tau asal demam ley combined ngan sedu skali ?
hadooiii .. camne nak ilangkan sedu nie ? da 2 hari tak ilang2 ..
sebaldi air puteh da saya minum still tak elok2 lagi ..
=_="


anyone can give me some tips ? taktahan da jadi pendiam hari nie ..
yeala nak cakap asek t'sangkut2 dah 2 kena gelak plak ! :(

Okaylah .. sampai sini dulu ..
saya nak tengok cinta kirana nie .. jumjum , join
saya belajar bahasa jakarta .. heheh ..

p/s : saya nak b'madah sebentar lagi .. jika anda kurang selesa cepat2
halakan mouse anda dibutang (x) dipenjuru kanan disebelah atas PC or laptop 
anda yea c(:

" Orang di sebelah utara berkata , musim bunga itu indah ,
aku jawab kamu indah "
" Orang di sebelah selatan berkata , musim luruh itu indah ,
aku menjawab kamu indah "
" Orang disebelah barat pula berkata , musim sejuk itu indah ,
aku menjawab kamu yang indah "
" Orang di sebelah timur pun berkata juga , musim panas itu indah ,
aku jawab kamu lebih indah "
" Orang di utara , selatan , timur dan barat berkata ,
dunia ini indah ,
lalu aku menjawab Zul-Azman itu yang paling indah " :')


Happy Anniversarry awak !
tak sangka dah 2 tahun 4 bulan saya b'sama awak ^^,
thanks 4 being in my life pa ..
thanks sebab banyak b'sabar ngan baby selama nie ..
thanks sebab selalu b'usaha selamatkan hubungan kita
bila ia dibadai ombak tsunami .. c(:
and thanks 4 everything ! 

Baby janji tak cari laen dah .. nak kawen ngan pa sowang jea .. ^_^
iloveyou forever and infinity 
Zul-Azman Bin Dzulkifly !!  
* merah itu kan CINTA .. lalala ..

Thanks 4 reading kawan - kawan (: 

3 comments:

Liquid said...

ehe salary incek liquid mane..??? ehehehe. get well soon ea demam tu =)

aMieraroSe'$ said...

cuba check dlm bank incek liquid . saya da bank in smlm . huhu c(:
hurm , demam b'tmbh tak oke lah =_="

PinQib said...

knp smua orang nak beli c6 ni??