| TERIMAKASIH KAWAN²|

Wednesday, November 03, 2010

TAK BAIK MUNGKIR JANJI TAU !

Kehadapan pembaca belogku 
terimakasih sudi melawat saya disini (:


 Actually saya b'kira2 nak update blog or tak tadi ..
then rasa cam tak complete plak rutin harian kalau tak m'update ..
hiihi .. c(:

Cakap pasal janji "Mungkir Janji"
saya nak mintak maaf sangat kat _ _ _ _ saya sebab 
saya dah mungkir janji .. bukan sekali tapi da banyak kali ..
saya tau tak baik berjanji tapi tak ditepati ..
saya tak tau laa .. sejak akhir2 nie saya
tak dapat laksanakan janji saya 2 untuk dia ..

Maafkan saya ea awak .. :(
Saya mintak maaf sangat2 sebab seksa awak !
Saya sayang awak .. Tapi saya sayang yang lagi satu 2 jugak ..
saya dalam dilemma .. hope sangat awak faham
keadaan saya .. :'(

Tapi .. saya janji akan 
berusaha sedaya mungkin untuk pentingkan awak 
berbanding dia lepas nie ..
semoga jea awak still nak terima JANJI saya nie ..

Lepas nie ..
Saya janji takkan tido lambat lagi demi awak wahai MATA !
Saya janji takkan pentingkan BLOG nie lagi sampai awak da
kabur2 sekarang nie sebab saya dok m'hadap laptop 
malam2 buta ..
awak please jangan saket2  b'tambah rabun lagi ..
saya takut kehilangan awak ! SUMPAH !


* tengok dark circle bawah mata 2 .. sekarang b'tambah gelap tahu .. ggrrr !~

 
Okay reader's ..
saya nak tidur awal malam nie and malam2 
seterusnya .. hopefully janji kali nie dapat  ditepati ..
huhu .. 

p/s : nak tanya lah kalau janji ngan diri sendiri kita mungkir 
dose tak eh ? =_="
 
Again , Terimakasih ! :)


4 comments:

Liquid said...

dgn diri sendiri... xpe kot eheh. dgn org len, mcm besa la kene la pujuk betol2 ehehehe

i am S!L4H.. said...

x baik..x baik....hee

PinQib said...

aloloh.. hehe.. coml jgk ada dark circle tuh

amiEra rosE's said...

liquid : hehe , ykea ? takpe eh ? huhu . oke2 . faham . :)

silah : hee , nga cube tunaikan janji nie :p

qib : gggrrr ~ cumil plak dea cakap qib nie . =_="