| TERIMAKASIH KAWAN²|

Thursday, December 23, 2010

Bayangkan kalau kita hidup zaman moyang kita dulu ?

Dear diaries J

Firstly nak mintak maaf kat follower baru yg I belum hit back 2 .
Internet super duper lembab lah sekarang . Maybe sebab Christmas
 yg tinggal beberapa hari jea lagi nie .
Blog I nie pown tak berusik gara-gara masalah line nie .
Nanti line dah laju I melawat n
follow u’all balek kay ? ^_^

Baru kejap tadi I t’fikir kalaulah zaman
sekarang dunia still takde kemajuan dlm system komunikasi
macam mana lah kan ? especially kita yg b’couple nie . ececehh :D
Mesti kawen nanti sume sebelah² rumah jea kan ?
tak pown ngn sepupu sepapat . Paling kuat pown mesti ada
bau-bau bacang jugak lah .Okay ini FAKTA .
sebab I punya sedara-mara yg pangkat makcik pakcik majority kawen camtu ^_^

Yeala . kalau jauh² mesti jumpa pown jarang .
Apa yg psgn kita buat seharian kita taktau .
Pos surat ? memang lah bole tapi bape hari lak sampai ?
SETIA ? hah . saya tak pecayelah ! ok , kalo ada pown yg SETIA
 9:10 jelah agak’y pown . kan ? hmph . dulu lain sekarang lain .
jangan di sama dengan kan . SETUJU ?

So , korang tak reti² lagi nak b’syukur ? c(: * tujukan kat diri sendiri -.-

Kalau internet lembab sangat 2 apa kata
korang sumpah seranah broadband tutup jea
laptop 2 then pegi maen basikal jea , tolong mak kemas rumah kea .
 lalalalala c(:

Hurm , dah 11 hari I tak jumpa boyfriend I L
First time kot tak jumpa selama nie . Dulu paling sadis
 pown ada lah t’serempak kat jalan kea .
Handphone and Celcom jea yg m’hubungkan kami sekarang . Sebab 2 lah
tahap pemikiran saya melampau hari nie . hihihi c(:
Ok! sambung balek .
video call pown takde jugak sebab I
pakai fon nokia 3310 jea c(:

Bayangkan lah kalau handphone takde ? Waaaa .
I dah mati berdiri cari bf laen dah . lau sekarang rumah sebelah² kampong , I nak cari yg sebelah bilik . weyh! Apa kau mencarot nie ? HAHA .

Rindu Serindu Rindunya kat kamu PAPA !  L



Guys! sorry jiwang sikit dua tiga menjak nie . hihi .
thanks for reading this entry J
ok bye !

4 comments:

eykameow said...

ececeh... cakap jela crdit hp tgah takde nak gayut. kan senang cite... ni nak bukak citer zaman dolu2 lak...heheheheeh :P

ok lariiiiiiiiiiiiiiiiiii.. :P

Amanina Sofea said...

hye..
awk ditag..

aMieraroSe'$ said...

eykameow : HAHA . siot jea si kekwat nie . ggrrr !~ =.="

amanina : thanks . inshaallah update pasal tag nanti ^_^

PinQib said...

hensem nya papa dia. kachak!
hahah

| Perlu MALU jadi single |