| TERIMAKASIH KAWAN²|

Friday, December 17, 2010

CINTA PERTAMA . . .


Cinta Pertama ?
betul ke tu cinta pertama kita ?
or tu yg digelar Cinta Monyet ? -.-"

erghhh .
i just woke up . cuba tgk jam kul 1 am kan ?
best betul tido petang tadi . hujan plak kan .
sejuk jea . sedar2 dah kul 11.30pm
then i tetido lagi and sekarang dah t'jaga
takleh nak tido balek dah . erghh , masak lah camnie .
i tak on kipas pown tadi tau tido i nyenyak gila ! ;O

Sorry eh sape2 yg call tadi i tak pick up .
Sumpah tak dengar langsung bunyi fon .
exspecially bfku yg tgh majuk 2 . cakap b g
mana-mana plak tadi kan ? b tido lah pa ! 
tak caye g tanye mak & abah b g . . =.="

Korang-korang .
last saturday i ade bgtau tak i tolong kakak
i kemas bilik dea ? takde eh ? ouh okay .
i bukan nak tunjuk rajin lah ! i nak bagitao i ade
t'jumpa 1 buku luahan hati . buku masa
umur i 14 kot masa 2 ! tulisan pown bajet2 jea i tgk . hee c(:

Selamat lah i yg jumpa buku 2 ,
kalau tak mesti malu gila . HAHA :D
nak i tunjuk tak apa yg i tulis ?
ok ! jangan nanges plak dah .
ayat habes touching jea nie . ngee c(:


"Nota Cinta Luka"

Entah mengapa sesekali ku rasa menyesal . . 
Ditakdirkan bertemu dengan insan sepertimu
Memberi peluang kepadamu menyakiti hatiku . .

Dari bermula dengan sekuntum senyuman
ia bertukar menjadi bibit-bibit memori yang indah 
lalu berbalas bicara di talian 017-2489551 dan 012-9333***
kita menyulam pelangi petang yang indah dipersada . .

Entah mengapa sesekali kurasa menyesal . . 
Sudi menerimamu menjadi teman yg teristimewa
dalam hati ini . . Kerana . . 
setelah sekian lama kita mengayam kenangan itu
kau mula berubah sikap meninggalkanku
di lautan cinta yang bergelora
membiarkan ku terkapai-kapai tanpa ada yang sudi menolong . .

Tanpa memikirkan kesengsaraan yg harus di tanggung
kau pergi tanpa pesan . .
Kalau ku tahu begini akhirnya hubungan cinta kita dulu
pasti tak sesekali aku menerima mu
sebagai kekasih yang teristimewa di hatiku ini :'(

Kan i dah cakap awal-awal tadi jiwang karat !
hihi . handal tak i b'puitis dulu-dulu ?
korang leh agak tak kalau exam score i bape ? cewahh ! actually
i pown tak ingat mana i ciplak ayat nieh . 
yang pasti i dedicate benda nie untuk my ex yg telah
menghancurkan hati i ! dia jahat ! dia dah ada gf tak bagitao i . sampai hati !
 hahah . tak bole blah betul lah
ko nie mimy !! 

Ok! Nombor fon kat atas 2 jangan gedik2 nak
call eyh . 2 no i masa i form 2 - 4 tak silap . sekarang
i pakai celcom ^_^

Hurm , Alhamdulillah cinta i sekarang
dah bertahan 2 tahun 5 bulan 9 hari ^_^
first time i couple lama macam nie . walaupun
selalu b'selisih faham  gadoh2 manja  hubugan nie 
still dapat diselamatkan . 

Papa . .
walaupun papa bukan Cinta Pertama baby .
Baby janji papa lah Cinta Terakhir baby .
insyaAllah ^_^

5 comments:

Lelaki Ini said...

alalala..
romantiknya!
semoga berkekalan!

. Amiera . said...

so shuweet... hehe
anyway.. i pon ada 1st love,
walaupun 1st love tu yg paling lama
5 tahun 2 bulan..
but at the end..
ktorg clash juga..

sedih memang sangat sedih..
but life must be go on kn..
happy dgn life skrg..^__^

semoga kalian terus bahagia dan berkekalan ever after ^__^

Cikin said...

jiwang giloz kau ini . haha .

aMieraroSe'$ said...

lelaki ini : takde lah romantik pown . hee c(:

amiera : betul 2 u . life must be go on . but i penah gila kejap dulu . takleh trima dprmaenkan . so , i maenkan boy laen plak . balas dendam lah konon . tp sekarang i'm in serious relationship ! hihi . btw , thanks utk doa 2 :)

hope u and bf u pown kekal selama'y ^_^

aMieraroSe'$ said...

cikin : orang jiwang nie penyayang tau ! hihi . nie mase zaman muda2 dulu lah . sekarang dah tak jiwang mane pown . lalalala c(: