| TERIMAKASIH KAWAN²|

Sunday, December 12, 2010

Haram Menjadi Halal ^_^

Hello people's !
selamat berhujung minggu :)

Seperti diketahui umum hari nie
negeri selangor cuti sempena birthday Sultan Selangor . 
happy lah jugak sebab birthday
Sultan jatuh hari sabtu then ahad memang cuti kan .
2 hari lah dapat bangun lambat2 ! hehe c(:

Tapi hari nie bangun cepat jugak .
kul 9.30 pagi dikira cepat tak 2 ? :p 
dah bangun . mandi , siap2 tanpa breakfast
teros  pegi kelas . sepatut'y kelas start kul 9.30
tapi telinga saya dah sumbing dgr kul 10 plak . adehh -.-"
kelas ape ? haha . biarlah rahsia .
t dah graduate saya promise bagitau kelas ape k ! ^_^

Around kul 11.15 kelas abes
straight pegi uma agent nak wat lesen . a.adeeb nama dea .
saya nak amek lesen B . lesen moto lah ! okay ,
honestly selama nie saya
adalah seorang minah rempit pesalah undang-undang
yang sentiasa b'nasib baik . HAHA :D
ayat bajet gila kan ? ;O

Langit tak sentiasa cerah kan ?
so , b4 jadi pape baik saya amek lesen 2 .
"jadilah pengguna jalanraya yang b'hemah " . ceh cehh :p

fyi , lepas SPM yakni dua tahun lepas saya dah
amek lesen D . adik-adik yg takpaham
pasal lesen nie D untuk kereta yea ;O
kakakku RosLinda yg taja . baik hati sungguh kan ?
lesen B nie guna my own money tau !
Luckily a.adeeb 2 cousin saya so harga pown special lah .



Sepanjang ada lesen D nie saya leyh kira ngan
jari bape kali jea drive . 2 pown bawak area
uma jea . nervous kowt ! sebab utama saya penah
accident . tersagat pintu lori . masa 2 dua hari lepas
lulus test jpj . keta memang barai gila lah ! abes kena
marah ngan abang boboy . langsung tak berani usik lagi dah keta 2 .
majok lah konon . HAHA . tapi lau dah takde transport sgt
memang bawak jea keta 2 . kikiki ^_^

Nampak pict kat atas tu ?
motif -> itulah kereta yg menjadi mangsa accident
hari 2 . sekarang dah cantik dah :)

Bye !

No comments: