| TERIMAKASIH KAWAN²|

Tuesday, December 07, 2010

TREE STEAK HOUSE , TAMAN METROPOLITAN ^_^

Hello my lovely reader's :')

Sorry lama tak update blog nie
takde cerita menarik nak dikongsi lah ..
plus geram tgk blog yg dah b'terabor nie ..
saya taktao lah nak edit camne dah .. maybe sampai
bila bila pown blog nie akan b'keadaan sedemikian ..


p/s : korang kalau nak m'edit berhati hati lah yea ..
Btw , saya baru balek dari menikmati
candle light dinner dengan encik boyfie nie ..
dekat Tree Steak House ^_^
nearby rumah jea .. berbaloi lah pegi sini ..
murah , dekat & yg paling penting makanan dea
sedap sedap :')
Saya order
Cendana Chicken Chop with Brown Sauce 
and fresh orange juice :)
saya lau g sini memang nie jea saya order 
takpenah try yg lain takut tak sedap .. HAHA :D

Encik boyfie lak try new menu which is 
called as Chicken Lasagna .. plus
side order mushroom soup with garlic bread &
fruit icecream 4 dessert .. tapi tak jadi dessert pown ice-cream tuh ..
awal2 dah habes .. hihi c(:
kesian dea sebab lasagna 2 tak sesedap
chicken chop saya .. ngee ..

Berborak kat situ agak lama ..
dengar si dea bercerita pasal masa depan !
 jangan pelik kami memang suka b'imaginasi
ke langit cam2 .. hihi :p

Papepown bersyukur sgt sebab Allah dah permudah segalanya ..
this coming thursday dea dah start handle
1 kiosk barangan kesihatan dekat Carefour , Shah Alam :)
sementara dea nak cari pekerja dea kena lah manage
kiosk 2 sorang2 .. pity us kan takleh nak
date selalu lepas nie :(
padahal memang jarang dating pown .. hihi c(:

Okay before kul 10pm saya dah balek uma dah :)
Sekarang nak cita pasal Taman Metropolitan plak ..
^_^

Saya g sane hari sabtu petang ..
Taman 2 lebih famous sebagai Taman Layang2 ..
previous post pown saya ade cerita pasal tempat nie ..
yap ! saya memang selalu g sane coz dekat jea kan
tak sampai sejam pown dari rumah ..


 
Saya pergi bawak anak anak buah maen basikal
lah kat sane .. bukan maen layang2 .. ^_^
kak iena , abg ejoy , Hafidzikri & Hafidzairul
ikut sekali .. eyh , saya n tina yg menyebok ikut dorang sebenarnya ..
heheh c(:


 
Best sgt sgt kat sini ..
guess what ? saya yg besar nie join dorang
men basikal .. HAHA :D
kecik ? apa ku kesah .. as long as tayar 2 tak meletop
redah kan ajer .. hihi c(: 


Sampai ke malam kami kat sini
penat maen basikal , maen playground plak ;O
peluh jangan tanya lah ..
masam jea bau badan masing bila dah masok
kereta .. hikhik c(:
 
 
* cubaan pertama m'angkat kensin qistina
Tak Berjaya -.-"
 
* cubaan kedua : BERJAYA ^_^
Enough said ..
saya mahu tidur kerana esok mahu kerja
* ayat habes baku jea kan ? lalala ..

fyi , entry nie create hari ahad
tapi baru publish hari nie sebab semalam tak larat
nak tunggu gambar nak upload -.-"

Dikesempatan nie
saya nak ucapkan
" Salam Maal Hijrah to All Muslim " :)
tadi sempat gak la baca yassin ..
hopefully tahun baru nie membawa erti
dan penghijrahan dari yg buruk kpd yg baik ..
insyaAllah ..

Thank's 4 reading yea ^_^

2 comments:

Liquid said...

hee dlu incek liquid slalu dating2 kat tmn ni... besh je naik menara tu lawa je pemandangan hee

aMieraroSe'$ said...

kan liquid kan ? lau ade problem g sini sure leh released sume problem yg ade . huhu ^_^