| TERIMAKASIH KAWAN²|

Saturday, January 15, 2011

FIRST TIME DRIVE JAUH - JAUH :O

Hello peeps :)

Seperti dijanjikan I update lagi hari nie . hehe .
Wah wah sejak jadi penganggur berjaya nie
memang tak reti dok uma langsung 
kan kamu cik puan blog ! :P

Kulit I serious dah gelap gila weyh :O
mana tak nye an merayap tengah2 hari buta teman kak yana cari
kerja selasa n rabu lepas . Alhamdulillah dapat jugak akhir'y .
yang lagi takleh terima ada bekas jerawat lak 2 
kat dagu n pipi I nie . huh ! tension gila gila =_="

Omelan cukup sampai disitu .
I dah berjaya kembalikan tahap keyakinan I untuk DRIVE !
haha :D suka hati korang lah nak cakap batak ke ape an .
first time I drive dari uma sampai taman layang2 !
jauh kan ? jauh kan ? HAHA :D
hari nie dalam sejarah , I tak penah drive sejaouh 2 .
so jgn pelik ar nape cam orang tak betol jea dah nie . miahaha :D

I g ngan kak yana jea tadi . cam bengong jea kami tadi .
tapi seronok kot ! lepak lepak , tangkap tangkap gambar , beli
satay ikan singgit then balik :D
I park keta bukan maen jaoh lagi lau nak tau . kat petronas yg nak
menghala Batu Caves 2 =.=" hee




 Bajet cun minah dua orang nie c(:
pict sume edit maa sikalang . dah ada photoscape an .
hihi . ok ! I tak reti langsung ouh pakai photoshop 
sampai laa nie . susah !

I nak borak borak ngn kak yana lah . 
oke bye ! 
.
.
.
.
.

terima kasih masuk sini n baca entry saya ! :)

3 comments:

PinQib said...

haha. singgit je beli sate ikan..??
sikit sangatt?? hehe

lama x nampak awakk??

|I love BADANG|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

aMieraroSe'$ said...

2 jea yg mampu . 2 pown k.yana belanje . hee :P

mimy mencari ilham wat entry blog slme nie sbb 2 hilang . hee *alasan! :P

qeen said...

taman tu! best kan. nice pic and edit! :)
follow awk dah.jenguk2 blog kite eh ;D