| TERIMAKASIH KAWAN²|

Friday, January 07, 2011

MY OFFICE a.k.a MY SECONDARY HOME ( part 1 )

Happy New Year 2011 ! J
 as usual sorry lama tak update . tak salah
kan wish new year even tak berapa nak new year dah
nie . HAHA :D

Ok! i dah tak gila online sekarang .
Sebab i mula m’aktifkan diri dalam bidang menonton kaca
televisyen . HAHA . ayat taknak baku lagi jea kan ?
Korang² . ada cd / dvd best tak ? nak pinjam :D

Sedar tak sedar 2010 dah berakhir dah .
Macam mana wishlist korang ? dah tercapai ke semua ?
I punya boleh dikatakan 80% dah t’kabul . Alhamdulillah .
Yang belum tercapai tu extend tahun
nie lah nmpk’y . Huhu .

Sedar tak sedar jugak hampir enam bulan dah I keja
dekat company I nie . Bertahan jugak walaupun banyak kali
rasa nak berhenti before nie . Hihi . Hari nie I nak
wat entry special about
MY OFFICE a.k.a MY SECONDARY HOME  ( part 1 ) “  J
I start keja kat ISAN Furniture Manufacturing Sdn Bhd
 nie since 14 June 2010 . Office i kat dalam kilang jea .
Working as Clerk also Cleaner Office n Toilet .
 Huhu . Faham² jela company kecil²an mane
ade cleaner kan . Kat office I duk sorang² jea .
so , apa² I nak wat I akan wat dengan senang hati ^_^


Ok ! Nie tempat boss I . I taksuka sgt kalau dia masuk office .
 Habis b’sepah lau dia ada . then , I lah kena kemas
lepas dia kua -.- 
frame gambar kat belakang 2 big boss melayu .
Datuk apa tah nama dia . I tak ingat . HAHA .
ok ! boss I no 1 nie sehari sekali jea masuk office .
 kadang² tak masuk langsung .
Happy kot kalau dia takmasuk :D
Office akan lebih teratur . kepala I pown tak pening c(:


Nie plak meja salesman , dia seminggu masuk sekali jea .
Perasan tak ada ayat al-Quran tu ?
Actually company I nie big boss dea ada 2 orang .
Sorang melayu & sorang Chinese .

p/s : gambar² entry kali nie sume tangkap muat jea :O


Taraaa ! inilah my place J
ada dua meja & dua kerusi lagi . taknak kalah :D
kat pict nie hilang meja & kerusi ag 1 tu .
sebab da t'masok kat pict atas ( tmpt bos I ) I reti nak snap cmne bagi nampak
dua² . heheh c(: Kalau bz gila memang b’terabur
dua² meja tu I buat . hohow :O
Usually I duduk kat meja ada pc 2 lah .
 online facebook ngn blog lah kata kan .
Eh , itu aktiviti sampingan . I bukak DO , Invoice ,
PO lah guna pc & printer tu c(:

Guys , I gonna miss office nie after this L
I nak berhenti Company I nak pindah dah .
 nearby jea pown . I taktau lah I happy or sebaliknya .
 Hopefully kat office baru nanti much better and I
dapat sesuaikan diri dgn persekitaran baru .
Part 2 akan di update bila I dah mulakan tugas disana nanti .
Stay tuned ! J

p/s : Sorry kat Shikin n bloger sorang yg tag I tu .
Belum free lagi lah nak join . inshaAllah nanti I update pasal tag  kay ?
 I tak sombong lah . SERIOUS ! tolong lah pecaya kata² manis I nie . HAHA :D

Terima kasih kerana sudi membaca entri ini J
Bye !

2 comments:

PinQib said...

tu r, tgk tv sbanrnye lg bes an an an??

| Perlu MALU jadi single |

aMieraroSe'$ said...

pinqib : betul³ . hehe c(: