| TERIMAKASIH KAWAN²|

Sunday, January 23, 2011

PERMUDAHKANLAH SEGALANYA

Assalamualaikum .
awak awak semua saya just nak cakap
dalam beberapa bulan nie emosi saya 
terganggu . sebab tu saya jarang ada dalam dunia 
blog nie . maafkan saya !

Saya tak kuat , Saya lemah , Saya Jiwa Kacau ,
saya takut saya merepek dalam nie . 
Jadi apa yg terbaik saya diam . Kan ? Syukur masih
ada yg peduli & bagi nasihat . thanks korang .
  
Ya Allah tabahkanlah hati ini .
Sabarkanlah aku dalam menghadapi segala ujian ini .
semoga semuanya akan berakhir secepat mugkin :(

Okay lah , terpaksa stop kat sini .
nanti blog plak banjir . Hee ! 
Da lah tadi basah kuyup kena hujan . 

dalam hidup saya , saya belajar bagaimana untuk Sayang , untuk Senyum , untuk gembira , untuk Rindu , untuk menjadi Penyayang tapi saya tak penah belajar bagaimana untuk LUPAKAN AWAK !

Ok bye ! sorry entry cam !@#$%^&*( .

thanks 4 reading .

2 comments:

PinQib said...

awak buleh luahkan kat blog taw

|How to have a MIXED baby?|

aMieraroSe'$ said...

tapi saya rasa better diam jea . btw , thanks :)