| TERIMAKASIH KAWAN²|

Saturday, January 15, 2011

" SAYA TAKKAN ABAIKAN AWAK LAGI "


Dear diaries :)
Sorry tuan kamu nie dah ketandusan idea
nak b'blogging .
Nah nah bunga telor untuk awak En Blog ! 
sebagai tanda I minta maaf . terima eh ?
I ikhlas nie c(:

Dulu first2 semangat gila weyh ! tiap2 hari update :O
Sekarang ape dah jadi sampai sekarang tak kawen lagi  ?
oke lah I b'blogging nie actually sbb nak bagi cucu cicit
bace kisah hidup I jea nanti . HAHA . ape pelik la kan ?

Since da b'minggu-minggu tak update nie 
Banyak gila benda nak cite . banyak ke ? :P
Anda sudah b'sedia untuk mendengar ?

" Bersedia atau tidak bolos saja dinding itu I akan cerita jugak ! " hee c(:

Hurm , entry yg previous I ada cakap pasal tempat keja I kan ? mane y bace
2 tau la kot ! y tak baca 2 dok diam2 dgr I cite nie kay ? :D
I dah resigned kat company 2 so part two memang
takkan t'update lah yea . HARAP MAKLUM :) sebab utama I dah dapat
better offer kat tempat lain tapi next month baru I ingat nak start 
sebab nak rest puas2 dulu lah kat uma .  bajet anak orang
kaye jea an sesuke hati nak start bulan depan :P

Then , lagi 2-3 hal . i dah ade sebiji motorsikal Yamaha Nouvo !
haha . semua nie secara kebetulan . abah I yg tolong settle sume .
sehari dah dapat moto 2 . senang jea kan ?
memang lah senang moto second jewp ^_^
wish list I nak ade kereta tiba2 b'tukar motor plak dah =_="
takpe lah . slow2 kayuh ! bak kata misz Nina . HAHA :D

Dapat bayangkan tak ekonomi I sekarang ?
tak kerja then beli moto plak . huh ! memang gawat gila 
lah weyh =_="

Hal yg selanjut'y dua hari lepas I baru install
photoshope & photoscape . HAHA . gila
ketinggalan zaman betul kan ? -.-"
I install benda2 alah nie sbnr'y sbb nak blaja wat header 
untuk blog tapi sampai sekarang still
tak berjaya lagi . hohow =_="

ape lagi eh ? hurm , 4 hari lepas I wat treatment rambut !
weyh , 2 pown nak cite ke ? HAHA . okay2 ,
before I melalut better I stop kat sini c(:

eh kejap ! meyh layan dulu pict2 y I sempat edit hari nie ^,^



* LATEST ! tengok tengok rambut I lembut gitu ! HAHA :D


* asek2 pict nie jea kan ? Hah , bialah I suka :P

Okay , habes dah . ade lagi sebenar'y tapi I
da tak larat nak upload lah . tengok mata 
I dah jadi ape dah nie O_O'' hihi ! 

tata guys ! thanks 4 reading this entry :)

" Saya Takkan Abaikan Blog nie Lagi "
inshaallah ^,^

6 comments:

Liquid said...

phewitt... nk jugak bunga telor tu hee

aMieraroSe'$ said...

liquid : nah nah ! byk nie kat uma . huhu c(:

czueka zulaikha said...

haha..cantek :P

aMieraroSe'$ said...

thanks leyka . pict edit lah nie :P

PinQib said...

lama x nampakkk :)
macam hello kitty ><

aMieraroSe'$ said...

pinqib : eh eh , hello kitty plak ? hee , ade jea nie . t'perosok kat uma :P