| TERIMAKASIH KAWAN²|

Tuesday, February 01, 2011

WAH ! BERTUAH BETUL SEMALAM :D

Hello February ! :D


Saya tengah rindu sangat2 kat someone ! *tiba-tiba =.="
Ok! Korang penah tak rasa malas tahap gila gaban
tapi cam ade suara berbisik2 memanggil korang
coh update blog ? Haha . Maka terciptalah
entry pertama tuk bulan February ini :D


Hari nie genap 11 hari saya
bekerja kat tempat baru . Dan hari nie saya start CUTI ! 
chinese new year celebration . Seminggu ok . Best gila :D
ok sambung , Benci gila kot jadi
budak baru ! cam sengal2 jea rase . Luckily 
pekerja2 and bos kat tempat keja baru nie baik-baik
belaka . So , takde lah tension sgt but at first
asek teringat office lama jea .
rindu gila-gila kat suasana damai bekerja sorang2 ! :(


Sekarang saya dah tak boleh online 24hours .
kerja sekarang nie segala-galanya memerlukan
focus yg sangat tinggi ( budak baru weyh ! kena rajin sikit ) HAHA .


Actually ada jamuan sikit kat tempat keja semalam .
 bos belanja semua pekerja KFC then ada
game exchange gift !




tengok2 sangat bertuah tau saya semalam :O
dapat hadiah "exchange gift" yg harga lagi mahal dari hadiah saya tok dorang . 
kahkahkah . Then dapat hadiah Lucky Draw lagi .
coklat cadbury and rm20 ! hee ,
and the best part dapat AngPau lorh :P
tak sangka dapat sebab rasa cam baru sangat lagi keje kan .
Hee ^_^ Rezeki .


Start petang semalam saya dah tak rasa 
macam orang baru lagi dah ! Semua orang saya tegur .
Alhamdulillah dapat feedback yg baik .
suka-suka ^_^


Thanks 4 reading ! jap lagi saya
update pasal gathering last weekend ! 
stay tuned :)

No comments: