| TERIMAKASIH KAWAN²|

Tuesday, March 29, 2011

10,000 Langkah Sehari ?



Hai peoples ! :)
Semalam merupakan hari paling memenatkan -_-''
Tak semena-mena kaki nie lenguh-lenguh . Nak
melangkah pown saket :O


Actually semalam lepas
mengemas rumah saya ngn kak yana 
hang out! :) g one U cari something 4 anniversarry
dea dengan abg boboy saya yg ke-4 tahun .
Lame tak lama jugak lah kan . Hopefully relationship
dorang kekal sampai syurga . Amin :)

Lame gila kat One U tue padahal 
barang nak beli satu jea . hee c(: Dah terlanjur ada
kat sana , ingat nak tengok movie tapi tak jadi
coz lambat sgt sume cite . Last choice
tok entertain diri masing2 kami main bowling .


psssttt , i'm the champion tau ! HAHA .

Lepas dah bergembira melontar
bola bowling perut mula lah berjimba . Ape lagi cari KFC :D


Dari Old Wing (parking) ke New Wing ke Old Wing balek . Adehh , penat kot !
Dengan sesat2 semua bagai dalam tue . Bayangkan
selepas dicampur tolak dekat 2 jam gak lah
masa terbuang cari KFC ngn parking jea . Sengal betol kan ?
Selamat r banyak kaunter pertanyaan . HEE :P

Around 6pm saya di sini .


Yarhh ! masa untuk exercise :D Dah gemuk gila
kot nie -.-'' tukar baju semua kat Petronas Kota Damansara .
Okay , kak yana tak jogging sekali pown .
Dea dah jadi cam jurulatih dah semalam , mengira bape round 
saya pusing lake tue :O

Saya pusing 8 kali ! banyak kan ?
Mintak2 turun lah berat nie .
tengok-tengok muka saya lepas pusingan ke-8 . 
Mandi peluh namanya nie :p 


Dengan ini saya telah menyahut misi kerajaan untuk
menyeru orang ramai berjalan 10,000 langkah sehari .
anda bagaimana ? hihihihi ^_^ 

terimakasih sudi baca entri saya . With love ,
Mimie Berhannudin ^_^

No comments: