| TERIMAKASIH KAWAN²|

Wednesday, March 30, 2011

7 BULAN 2 MINGGU 1 HARI :)

Hai reader's :)



Saya betol2 takde idea semasa
saya decide click create new post tadi . So , it should
be a random post from me today ;p

Tak sangka hari nie masuk bulan ke-7, minggu ke-2 
dan hari ke-5 saya start ber-blogging . Even penah
diactive dalam sebulan lebih dulu alhamdulillah 
sekarang dah active balek . Hopefully berterusan .
Thanks yea yang sudi baca , follow &
sudi kongsi tutorial 2 . Saya cam nak create 1 video jea
tok blog tapi taktao lah bila . No idea + malu ^_^

Honestly ! Saya memang tak hebat menyusun bicara .
 kalau nak tau zaman sekolah dulu subject
paling saya tak suka bab - bab penulisan nie lah .
Actually bukan tak suka tapi Malas -__-'' 

Nak kupas isu buta IT sikit boleh ? teeettttt . Sumpah ,
dulu saya memang zero about internet nie . MySpace ?
Saya takde account MySpace kot masa zaman2 MySpace tengah
hot cam facebook sekarang . Bila dah ada laptop
sendiri baru lah reti b'sosial nieh . HAHA 
* bajet budak kampung yang baik gila 2 plak kan ? c(:

Yang paling latest saya Google tadi adalah
Quote about Lifes . Meh saya share 1 of yang saya suka 
ngan korang .

The only reason people hold on to memories so tight , is because they are the only things that don’t change when everything & everyone else does . Memories is forever right ?

 Sekarang tau kan kenapa nama blog saya sedemikian rupa ? :D
Thanks 4 reading !

p/s : Missing you and iloveyou awak ! *you know who you're :'(

1 comment:

RR said...

follow me back <3