| TERIMAKASIH KAWAN²|

Friday, March 25, 2011

Happy Belated Birthday Mr Z ^__^

Hello everyone ! :DD
that have been quite a long time saya tak update
blog nie. Idea makin makin dan semakin pupus.
Hee ;p

So, Amek kesempatan update lah
while line maxis broadband saya tersayang nie
tengah okay kan ? lalalala *hakikatnya hampeh! -_-

Actually nak update pasal birthday celebration seorang lelaki 
bernama suami Mr Z(bukan nama sebenar) HAHA :D


Happy Birthday to You
Happy Birthday to You , Happy Birthday to 
papa. Happy Birthday to you :)

He's turn 21 years at 19 of March 2011

location : Kenny Rogers Roasters , Jusco Bukit Raja, Klang on 20/3/11 ^_^ 

Tahun nie cake birthday awak kecik gila kan?
Kek cawan atau dalam bahasa glamour dea cupcake.
Awak tahu? Mengelabah kot saya ngn k.yana cari cake tok awak mase 2. 
awak memang suka wat benda gila kan lau kita nga masalah?
sebab 2 saya saje cari pasal hari too. HAHA, sorry awak ;p




Gambar cupcake awak dah t'delete semasa proses
m'edit hari tu :( so, ini jea yg berjaya saya selamatkan.
Haihh, cupcake cupcake. 1 PKNS  cari kedai kek tapi takde. 
Luckily jumpa kat SACC Mall tu ^__^

Sekarang, biar gambar yang menceritakan 
segalanya :DD


yuummmy cupcakes :')


awak! saya suka baju kameja bunga-bunga itu ;p


my favourite picture of that day :)
candid by si kemetot sis yana. thanks sayang <3


inilah photografer kami masa tu 
nampak sedap kan ayam tu? Hee ;O

Selesai sesi makan-makan 
gedik-gedik semua. Masa untuk pulang ke parking moto 
bersebelahan Sacc Mall, Shah Alam. Yes, saya bawak
moto sampai Shah Alam hari tu sebab nak pegi
cari Cash Deposit ATM ''BSN''. Kat Sg Buloh takde machine tu.
Tup2 sampai ke Klang. Bukan perancangan semua nie,
*Seriously!

Sedang berjalan menuju parking . .

Mr Z : Bie, bagi pa pegang beg bie. Pa suka kot beg bie
nie. Smart! 

Me : hah? nahh. pegang lah -_-'' 

Mr Z : tunggu jap eh? nak smoke. 
*berlalu sambil berlari-lari anak. Okay tipu ;p


Mood , waiting sesambil bergossip dgn sis yana c(:
After a few minutes (lama gak lah) dia datang bawak benda nie .


Ha? saya dapat bunga! birthday dia ke birthday saya nie?
lalalala. ape-ape jeala kan? Yang penting nak bagitao awak Sumpah saya happy!
lame gila tunggu saat2 mcm nie. Okay, honestly nie first time dapat
bunga dari Mr Z. kesian kan?

Kelakarnya masa 2 konon nak wat surprise lah eh? 
tup tup bunga tak muat masuk lam beg sebab panjang sangat! HAHA.
awak. awak. kalau mcm 2 hari2 alangkah bahagianya saya!
takyah nak matang sangat lah kann? wekk ;p

p/s : Jap jap! jangan tertipu dengan gambar yea. tu bunga mati lahh :P


awak, terimakasih sayang saya even saya sangat montel skrg nie ;p


"In life, think of mean people like sand and paper, they may scratch you and hurt you, but at the end, you come out smooth and polished, and the mean people is just worn and ugly''

meluat tak korang bace entry nie? sorry lah if wat korang nak muntah eh?
saya just nak simpan memori2 yg indah dalam hidup nie ^_^

okay bubbye. Thanks for reading this entry :)

1 comment:

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/