| TERIMAKASIH KAWAN²|

Saturday, April 30, 2011

MATERIALISTIK ke girlfriend kau nie ? ? ? -_____-''



Assalammualaikum :)

Room sweet room ! genap sebulan tak
mengupdate . gila ahli dewan undangan negeri
aku nie -__-'' *okay , terkemam disitu *


Bebaru nie aku ade maen 'Saidina' . alaa ,
game yg first kena beli tanah then leh wat rumah 
sampai 4 then upgrade jadi hotel 2  ;O


Bayangkan kalau game 2 jadi reality ?
walawerr , confirm beruban dah rambut aku
memuda nie :P *penyakit orang kaya*
hihi , sejak bila la aku nie jadi Materialistik nie ?


Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . .


METERIALISTIK kah aku ? 
tidak sama sekali ! mungkin zaman remajaku
(sekarang dah dewasa . teeetttttttttt ) agak 'Naughty' .
tapi tu semua dulu $_$


'' Topup kan . Credit takde nak msg ''


Nie ayat femes aku dulu :P
Biasalah jiwa remaja . Apa kawan2 buat sume ko nak ikot kan ? betol kan ?
hrmm , lau fikir dari sudut negatif memang orang akan
cakap aku 'M' tapi cube korang exspecially lelaki
fikir from other angle plak . Aku soh ko topup sebab 
nak teman ko msg gak kan ? Call ko jugak kan ? 
Bukan ke 2 makna'y ko dpt balek duit topup yg ko
bagi aku tadi ? *renungkan*


.
.
.
.
.
.
.
.

This coming August usia aku akan meningkat 20 !
Usia mematangkan kita :) 
alhamdulillah , aku dah pandai cari duit topup sendiri
sekarang . Even belum mampu nak capai impian2 kat wishlist
2 lagi . I'm proud to be myself ! sebab aku dah
tak mintak duit kat abah & mak lagi tapi sebaliknya .
Walaupun aku tau sampai aku mati pown takkan terbalas
sume jasa , pengorbanan & wang ringgit dorang tok aku nie :'| 


Kepada Boyfriend ku : Walaupun awak t'sangat kedekut dgn saya
saya tetap sayang sayang n sayang awak ! 
Sebab saya bukan perempuan Materialistik mcm yg
awak cakap dulu -_- *gila terasa kena sound ngn kau tau masa tu(!)
Biarlah orang nak cakap awak ape saya tau apa yg awak buat 2 untuk saya .
Saya akan cuba pekakkan telinga , butakan mata tapi awak kena lah
ingat saya bukan betol2 pekak & buta . Sometime akan t'dengar n t'lihat .
Btw , thanks sebab ajar saya hidup berdikari .


Jadi , MATERIALISTIK ke girlfriend kau nie ? -_____-''




Hee , Thank's 4 reading this entry :)

1 comment:

Liquid said...

hee tp x aci jgk. kalo awk termsg org len cmne.... ha kene tuntut duet topup tu tuntut hehehe

jalan2 cni lalalala~