| TERIMAKASIH KAWAN²|

Sunday, May 29, 2011

Saya dah semakin kuat menghadapi semua ujian ini ^__^

Happy weekend everyone! :)
I baru siap mengemas nie. Hee, gila lambat kan?
Nak tau sebab ape? Sebab i bangun lambat! Hehe :P

Actually i tido lambat gilaa last night. Around 4am something -.-'
Takleh tido! Gila sampai agaknya. Update status kat fb pown
merapu jea. Hihi :P

 Penat kacau2 orang kat fb, lastly i decide nak layan
 cerita2 kat lappy yg i baru copy from my bff Linda :)
Memang banyak gila okay. Dea nie hantu Korea sikit so dgn automaticnya i skali
dah jadi pengikut dea. Alahaiiii Linda lindaa! :D
Cite2 lain pown ada copy gak mcm gelak khas, Fast5 dan lain2 tidak t'masuk
cerita Hantu. Jangan tanya kenapa :P

Teringat ayat Linda dua hari lepas
 ' Nie aku dah bagi cite2 nie takde laa ko bosan dah.
Takyah sesedih ko tgk cite2 nie mesti ko gelak jea '
Heee, that why aku syg ko even ko tak selalu ada ngn
aku! Aku tau ko sayang aku jugak kan? Heee,

Btw, semalam i ikut abang i dgn cousin g memancing!
Hee, eksaiteddddddd macam orang gila dah i ngn kak yana.
Padahal bukan first time pown i pegi. Tapi 
disebabkan kak yana nie First Time so i pown rasa.
Whooaaa! Asal happening sangat hari nie? Hiihihihi :P

Taraaa! Ada video tuk korang. Jangan gelakkan i
okay! i tau suara i kelakar gilaa -_-'



video

p/s : Nanti i update story pasal mancing nie. Something happen to me!
Memalukan gila tapi bestt! :P

Thanks 4 reading guys! :)

No comments: