| TERIMAKASIH KAWAN²|

Monday, June 27, 2011

Current Me (•͡.̮ •͡ )

Assalammualaikum semua :')
Sehat tak kawan² alamaya saya nie?

Face expression :D
So what on your mind peeps? 

Saya tengah lunch break nie. Makan biscuit Tiger dgn Milo panas jea.
Pepagi tadi hujan lebat so cuaca nyaman jea skrg. Yea, saya On diet!
Dah ramai sgt orang tegur 'asal cm berisi?' 
erghhh, tension gilaa! --'

 Errr. seriously saya dah kekok nak memikir ayat sebab
dah lama tak update blog nie. Apa yg tertaip nie adalah on the spot
dari otak then transfer terus kat sini.
Oleh yg demikian sorry kalau merapu sikit :P

Hurm, Macam² jadi sepanjang hampir 2 bulan nie.
Ada yang manis, ada yg pahit. Sweet, bitter. Ehh, bukan
sama ke tu? :DD Saya cite yg tak best dulu lah ea? :*
 
Last week laptop kesayangan saya
jatuh dari sofa. Screen pecah! Tinggal separuh jea leh nmpk.
My own fault --' Next month baru leh g repair sebab
ekonomi saya skrg tgh tak stabil. Hurmm --'
Tapi still boleh online sebab 2 saya cm relax jea. Hihi c(:

Yang keduanya, Lepas break off dgn si dia 
saya jadi t'lebih mesra alam saya rasa--' Dengan tak sengaja saya dah buat kesalahan 
tanpa sedar. Sampai orang tersebut ingat saya jatuh cinta dgn orang tersebut.
Maaf -.-' Saya tak sengaja!

Some people come into our lives and quickly go. Some stay for a while, leave footprints on our hearts, and we are never, ever the same.

Yang best pulak. Hari nie masuk 1 Bulan 6 Hari 
saya kerja di company nie. Syukur sangat sebab semua pekerja 
and boss t'sangatlah baik dgn saya. Plus kat sini boleh online
dan internet sgt laju! Hari² main Fashion World, Facebook n You-Tube
jea kerja saya tapi yg pasti kerja yg wajib saya dah laksanakan lah.
Contohilah saya! HAHA ;DD

Okay, Alhamdulillah saya dah semakin kuat :')
Dah takde nanges tiap² malam dah. Thanks kawan² sebab bagi semangat n selalu
buat saya gelak dgn korang. Ada yg siap buat entry lagi ! click sini 
Sumpah aku nangis masa baca first² hari tu weyhh! Thanks Maziyyah Shabiera.
Sayang korang sume my girlfriends! Single is better than couple? :)
To be honestly, sekarang saya sedang mengenali
seseorang. Ok bye! Hihi :DD

3 comments:

Bluewendy said...

Alhamdulillah..adik akak dah makin tabah..=) keep it up sayunk!! jadikan sejarah semalam sbgai pengajaran

czueka zulaikha said...

benda yg lama mmg ssh nak lupakan.. mei mei mimie jum join group aku group single tapi cool haha :P
semoga brtemu cinta baru :)
*pstt single lagy best kau tahu! bole kumpul skandel haha

MiMie BerHannudiN said...

kakak : insyaallah. Iloveyou sista <3

Leyka : macam menarik jea. Nak join weyhh. HAHA :DD