| TERIMAKASIH KAWAN²|

Wednesday, August 03, 2011

♥ Happy 55th Birthday MAK ♥

Salam 3 Ramadhan 1432 
bersamaan 3rd of August 2011 semua :')


Hari nie birthday ibunda saya tercinta. Puan Hasnah Binti Sabri.
Ya, tuan empunya gambar diatas. Masa nie umur mak 15tahun kalau tak silap. 
Mak saya lahir pada 3 Ogos 1956. Setahun sebelum Merdeka.

Birthday mak ngn saya beza 15 hari jea :O
Dalam family kami jea yg lahir bulan 8 dan berbintang
Leo ( Singa ). Hehe, dah tentu² ada sikit² perangai 
mak terkena tempias kat anak dea sorang nie terutama 
sekali kuat membebel tetapi sgt penyayang. Teeetttttttttt! HAHA -_-''

Tadi kak ina dah text saya n adik-beradik lain dah.
Kitaorang planning nak buka puasa reramai jea hari nie. 
Memandang bulan puasa nie kan. Tapi abang Ejoy confirm² takleh
join sebab dea sorang tercampak kat Negeri Penyu ( Ganu kito ) tuu. 
Abang Boboy plak sibuk dgn bisnes Air Tebu n Kelapa dea.
Takpelah, hopefully Kak Nani, Kak Lin, Kak Zura n Kak Ina 
ada nanti :')
Hadiah mak tak beli lagi maybe belikan mak
baju raya jelah nanti as present birthday dea. Raya tahun
nie kami warna Biru Tuiqoise. Hee, tahun lepas lagi dah
pilih warna tuiqoise untuk tahun nie. Saya kongsi boyfriend
ngan mak tahun nie. Minta² mak tak kesah abah duakan dea
ngan anak dea yg takde boyfriend nie.
^_________^ HEHE ( gelak sopan ) 

Enough said. Nie kalau Mak den perasan pasal blog nie
masak nak menjawab. Duiii, Okay. Last but not least.

Happy Birthday to you, Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you Lovely Mom. Happy Birthday to you!

Semoga Allah panjangkan umur Mak. Diberi kesejahteraan
hidup di dunia dan di akhirat kelak. Dimurahkan rezeki dan sentiasa
dirahmati serta dilindungi Allah SWT dari segala penyakit dan ancaman bahaya.
 Mimy SAYANG mak sangat³!  ♥♥♥

Thanks for reading and Selamat Berpuasa ^__^

1 comment:

Bluewendy said...

Hepi besday mak!! smoge panjang umo n di murahkan rezeki...=)

mimy, mak kawin umo 15 tahun..adeh..=.=' kita bila ek? haha