| TERIMAKASIH KAWAN²|

Saturday, December 03, 2011

Ombak Rindu


^____________^
Kite dah tengok first day kua panggung lagi.
Semangat gilaa meredah banjir dekat Sri Damansara dengan
menaiki Cab a.k.a tumpangorangtakkenal.
kira Cab lah tu kan? Ngee. Sumpah cerita nie bestt sangat-3 teramat sangat !
Menyentuh perasaan dan buat kite nanges gila-2 c:
 
Ehh, lupa --' Masa kite g tengok kite jumpa 
Aaron Aziz face 2 face tau! Dea datang ngn wife dea and
fan club. Untunglaaa mereka~Wife dea pun cantik and tak sombong (:
Nak upload gambar lupa bawak card reader lah. 
Kite online kat opis niee.

Okayylah, jam pun da nak pukul 1pm. 
Kite nak balik dah. Nak g Bandar Tasik Puteri, Rawang.
Kawan baik kite masa kecik-2 dulu akan dinikahkan
malam nie. So, maybe 2-3 hari kot kat sana.
 
 Doakan keselamatan kite supaya dapat
pergi n pulang dengan selamat ey? Sebab kite
nak g naik moto niee. Tu jea harta yg ada pun c:

Selamat Pengantin Baru
Nurul Fathiha Taufiq

p/s : Tunggu lepas nie adik plak kak! Hehehe.
Hurm, nak pegi cari hadiah tuk Pengantin dulu nie.
Agak-2 apa yg sesuai eh? Kite ingat nak bagi dea 'Dress Malam Pertama'
Kahkahkah! Okay takkk? 
*Dah-2 Mimyyy oii. Sumpah kau nie gatal ! HAHA --'

2 comments:

Bluewendy said...

tgk wayang tak ajak akak!! Grrrr!!! hehehehe..

MiMie BerHannudiN said...

Hehehe, sorry kakak! Mimy g ngan sape-2 tah kot. Main bedal jea sebab nak tgk sgtt c: