| TERIMAKASIH KAWAN²|

Thursday, December 06, 2012

BUKIT BROGA


 Hi :) Dengan bersemangatnya hari nie
sekali lagi update cerita cuti-cuti Malaysia saya
sepanjang setahun nie. Haha! ;D 

Sempena cuti Hari Malaysia pada 16/09/12 yg lalu.
Sila cek kalendar hari tersebut merupakan hari ahad
jadi dgn sukahatinya dimaklumkan the next following
monday will be a public holiday. Hihi.

Jadi pada 17/09/12 ( Isnin ) saya beserta
ahli-ahli kumpulan yg lain telah bermandi peluh 
mendaki bukit yg sangat² famous buat masa kini.
Ya, Bukit Broga namanya :D

Lebih kurang 5pagi pendakian bermula. 
Langit gelap gelita masa tu selamat kami sume
dah buat preparation awal. Jadi dinasihatkan kepada mereka yg
 berhasrat nak hiking bukit nie supaya membawa :

* Bekalan air yg mencukupi
* Lampu picit
* Baju extra ( t'utama yg kalau b'peluh stok lencun tu ;p )
 * dan CAMERA ! Most important. 
Kalau tak sia² jeelahh kan :DD
 
  
 Heiii ! Saya sudah sampai Puncak Bukit Broga :D 
Masa nie baju sume basah. Mandi peluh lagi² Asri. Haha!
Sesampai atas ni langit pun still gelap lagi. Orang jangan cakap
bukan main ramai lagi :O Jadi tak berkesempatan 
tangkap gambar kat Tulisan Puncak Bukit Broga tu. 
Semua port dah ada orang. Wawawa :'(



 Serious Bukit nie curam gila. Rasanya tak perlu kot budak²
bawah 12tahun pergi. Bahaya lah aduyaiyerpun! Tapi ada jee yg bawak
budak kecik. Gila extreme mak bapak dea >.<" Haaa,
masa nak turun kan terjumpa Elfira Loy. Cantik sesangat dia! ^_^





" Awak lah pelindung, awak lah sahabat, awak segala-galanya bagi saya . ."
Cepat² teka dialog cerita apa nie? ;p 

 Duckface -.-'

 Papparazzi dibelakang kami @#$%^&

 PE Crews :D 


Thankyou for reading ! (:


No comments: