| TERIMAKASIH KAWAN²|

Wednesday, December 05, 2012

CRADLE ROCK, GENTING HIGHLAND

Sekarang jam menunjukkan pukul 12.11pm
yakni waktu bekerja saya. Tapi tertaip pulak new post nie.
Hihi. Seperti yg digembar gembur kan beberapa hari 
lepas tak sabar² rasanya nak tepek gambar banyak² dalam 
belog yg setahun ditinggalkan ini ;p

11/11/12 haritu dengan tidak dirancang
saya, pa, bojol n ejal telah mendaki Kota Keriangan itu.
Dengan tak bawak sweater. Cuaca  jgn cakap lah
musim hujan kan sekarang nie. Almost everyday rasanya hujan. 
Hujan plak bukan hujan renyai. Sekali turun stok banjir jee
semua >.< Jadi kami semua beku disana :/

Nenaik atas singgah Cradle Rock. Last singgah
situ masa kecik² dulu jee kalau tak silap. Tak berubah pape pun.
Batu berayun tu still macam tu. So, apalagi 
kalau bukan Insta HAHAHA!




Feel² pre-wedding lah konon hakikatnya takde pun. Haha!
Picture #2 my favourite pic <3 
Ok, byeee :D

1 comment:

chemay said...

aaaaa.
lepasni nak cari boipreng sorang.
nak paksa bawak pergi jenjalan.
tak kira tak kiraaaaa
>.<