| TERIMAKASIH KAWAN²|

Saturday, December 08, 2012

KEPADA ZULFIKRI BERHANNUDIN

Happy Birthday to you
             Happy Birthday to you
                                         Happy Birthday Happy Birthday
                                                            Happy Birthday to youuuuuu! :D

* 05th of December 1988 *
Amat ayiee jadi pak anjang 'Boboy' atau nama asal
dalam myKad Zulfikri Bin Berhannudin. Yes,
my abang boboy yg so'ot. Haha! Dah 08 hari bulan 
dah pun baru reti nak update pasal birthday dia ;p

Jadi dengan ini diisyitiharkan beliau dengan
rasminya telah menduduki tangga 24 tahun.
Lagi 7hari pulak hari bahagia dia bersama tunang t'sayang
Amy Ujiana Bte Mat. Hee, tahniah! ^_^

Semoga masa solemnization nanti sekali lafaz je ye?
Jangan bebanyak kali. Malu saya, Mak n Abah nanti. Haha!
Masa beday ritu dapat belanja dea burger jee. Tu pun free 
sebenarnya. Kikiki. Air jee bayar. Tengok gambar bawah nie :p

Burger ni serious sedap even harga dia mcm Mc'D sikit. 
So, kalau sesiapa nak cuba boleh laa pegi Damansara Damai
belakang Shell yaa. Cehhh, promote promote c:

Tadaaaaa!
Gambar nie masa pre-wedding dia aritu. Location : Putrajaya.
Photografer : Cik Linda. Planner : saya. Haha. 
Berbekalkan camera canon dslr man dan prob²
yg direka bentuk sendiri oleh kami :D

 Kami takde basic pun. Main taram jee. Jadi
sila jangan kutuk ;p Actually gambar ada beratus² tapi 
hanya yg terpilih dan bertuah jee yg dapat
menceroboh masuk belog saya. Hee, sorry :p






Lastly,

Selamat Pengantin Baru Abg Boboy & Kak Yana
Semoga kekal ke jannah Allah. Bimbinglah
isterimu nanti kejalan-Nya. Amin (': 


No comments: