| TERIMAKASIH KAWAN²|

Wednesday, January 16, 2013

HELLO KITTY I'M IN LOVE !

Hello Fellow readers! 
Sedar tak sedar dah middle of january dah.
Cepat jee masa tu berlalu. Wish Happy New Year
pun belum lagi. Hikhik c:

So far, hidup dalam tahun baru ni tak banyak 
pun berubah. Sama jee tapi kemungkinan akan berubah
lepas nie sebab company tempat saya kerja sekarang
akan berpindah by end of this month.

Pindah kat area Kampung Baru Sg Buloh
nie jugak tapi rasanya jauh betul dari rumah -.-'
Kitty pun terpaksa tinggal kat umah lepas nie disebabkan
faktor jalan menuju office baru tu sangat² teruk!
Jadinya saya bakal menunggang motor kembali. 
Siap sedia untuk dikejar anjing welfare lagi laa nampak 
gayanyaaaa! Uwaaa! 

Okay, dah lagi dari tittle post. Ok ok, sedar sedar.
Bukan tak sedar. Nie lah budak yg kalau tak update,
tak update terus bila dah update tak reti stop. Huahuahua ;p


HELLO KITTY I'M IN LOVE !

Sejak ada Kitty taktau lah kenapa jadi fanatic kuasa lapan
kat kucing takde mulut ni :O Haa, mesti sume duk tengok gambar HK 
sekarang. Dia memang takde mulut. HAHA! Bisu gamaknya. 

Tengok! Nak cakap pasal title entry sikit jee. Merepek pasal
lain bukan main panjang berjela. Karangan 480patah perkataan lagik. Hehehe.
Jadi marilah tengok koleksi HK saya yg sempat dirakam dan
dimuatnaik dalam pc office nie ha. Yg lain dalam phone malas nak copy -.-
T kalau bertambah² lagi saya buat entri kedua kelapan keduabelas
yee :P 



 My Blackberry font ^_^



  Kata orang 'Handphone itu ibarat nyawa' :P

 Inside my lurvely KITTY with HK stuff
bought from Hello Kitty Shop, Selayang Indah :')

Kitty Mimmy (^__^)Y) 

Okay, daaa semua. 

HAPPY NEW YEAR & HAPPY CNY !
 

 

No comments: